Bubble Note

Ask questions or search for answers about CNM here.
New topics: Please search existing topics first. If a new topic is needed, please give it a useful title.

Moderators: dw, hawstom, PhilWill

Bubble Note

Postby sbruner » Thu Mar 15, 2012 1:38 pm

When I insert the bubble note it goes straight to the command line instead of letting me enter the note number, Why
sbruner
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 15, 2012 1:19 pm

Re: Bubble Note

Postby hawstom » Thu Mar 15, 2012 2:24 pm

Is it possible that turning ATTREQ to 1 will resolve your issue?

Do you have the latest version of CNM downloaded?
Tom Haws
The man behind the curtain
User avatar
hawstom
Site Admin
 
Posts: 101
Joined: Wed Jan 05, 2005 9:44 pm

Re: Bubble Note

Postby sbruner » Thu Mar 15, 2012 3:23 pm

ATTREQ is set to 1, and we downloaded the latest version 4-2-20-3 a week ago. We also tried variables ATTDIA, ATTMODE, and we tried all the settings for those.
sbruner
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 15, 2012 1:19 pm

Re: Bubble Note

Postby hawstom » Thu Mar 15, 2012 4:34 pm

I'm not familiar with that problem. You could send me your drawing or talk to me on Skype.

Tom
Tom Haws
The man behind the curtain
User avatar
hawstom
Site Admin
 
Posts: 101
Joined: Wed Jan 05, 2005 9:44 pm

Re: Bubble Note

Postby hawstom » Thu Mar 15, 2012 7:57 pm

Are you seeing any error message at the command line? Does it change the results if you turn on CMDECHO?
Tom Haws
The man behind the curtain
User avatar
hawstom
Site Admin
 
Posts: 101
Joined: Wed Jan 05, 2005 9:44 pm

Re: Bubble Note

Postby MAllen » Mon Jun 11, 2012 9:37 am

I am having the same problem. I have checked the setting variable you have mentioned and they do not make a difference regardless of how they are set.

I am using ACAD2010 and CNM was just loaded on my computer last Friday (currently waiting for authorization).

This is the message I receive: The Annotative property of the block and dimension style must agree. Any ideas?
MAllen
 
Posts: 2
Joined: Mon Jun 11, 2012 9:33 am

Re: Bubble Note

Postby MAllen » Mon Jun 11, 2012 10:01 am

I was able to solve the problem by making sure the current dimension style I was using while inserting the note was NOT set to ANNOTATIVE.
MAllen
 
Posts: 2
Joined: Mon Jun 11, 2012 9:33 am


Return to Construction Notes Manager Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron