Commas

Ask questions or search for answers about CNM here.
New topics: Please search existing topics first. If a new topic is needed, please give it a useful title.

Moderators: dw, hawstom, PhilWill

Commas

Postby sandman007 » Mon Nov 07, 2011 1:27 pm

How do I get commas in my table quantities for each sheet? Example.... Concrete.... 1530 SF, We would like to see Concrete.... 1,530 SF.
sandman007
 
Posts: 5
Joined: Thu Sep 08, 2011 1:43 pm

Re: Commas

Postby hawstom » Wed Nov 09, 2011 5:53 pm

Wow! I never thought of that before. That isn't a typical AutoCAD formatting option, is it? To the best of my knowledge, there is not currently a way to do that. (Sorry I missed the email notifying me about this topic.) I hate to suggest something that isn't really what you want, but would it be possible to change the unit in some way that would reduce your quanitites?

Tom
Tom Haws
The man behind the curtain
User avatar
hawstom
Site Admin
 
Posts: 100
Joined: Wed Jan 05, 2005 9:44 pm


Return to Construction Notes Manager Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron