Ask questions or search for answers about CNM here.
New topics: Please search existing topics first. If a new topic is needed, please give it a useful title.

Moderators: dw, hawstom, PhilWill


Postby sandman007 » Mon Nov 07, 2011 1:27 pm

How do I get commas in my table quantities for each sheet? Example.... Concrete.... 1530 SF, We would like to see Concrete.... 1,530 SF.
Posts: 5
Joined: Thu Sep 08, 2011 1:43 pm

Re: Commas

Postby hawstom » Wed Nov 09, 2011 5:53 pm

Wow! I never thought of that before. That isn't a typical AutoCAD formatting option, is it? To the best of my knowledge, there is not currently a way to do that. (Sorry I missed the email notifying me about this topic.) I hate to suggest something that isn't really what you want, but would it be possible to change the unit in some way that would reduce your quanitites?

Site Admin
Posts: 93
Joined: Wed Jan 05, 2005 9:44 pm

Return to Construction Notes Manager Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest